Rețetele Noastre

40 sarmale

60 minute

3 ore

Varza se desface în foi, se spală, și dacă e nevoie, se pune într-un castron cu apă pentru că aceasta să-și reducă gustul prea sărat și acru...

24 chiftele

20 minute

30 minute

Se amestecă carnea tocată cu ceapa tocată foarte mărunt, oul și usturoiul pisat. Apoi, se adaugă condimentele și verdeața...

4 portii

10 minute

10 minute

Pentru un plus de frăgezime al cărnii, este recomandată marinarea acesteia cu 24h înainte de gătire. Astfel, pentru a găti marinada se curăță și toacă mărunt ceapa și usturoiul...

6 portii

60 minute

90 minute

Prăjim cârnații în cratiță, întorcându-i ca să se rumenească pe toate părțile. După ce cârnații s-au prăjit, se scot pe o farfurie, iar în uleiul rămas în tigaie călim ceapa...

6 portii

15 minute

90 minute

Se amestecă bine sarea și piperul împreună cu toate condimentele. Apoi, se freacă bine cotletul pe toată suprafața cu toate condimentele pregătite...

6 portii

15 minute

60 minute

Se taie pieptul de porc în felii de 1cm grosime și se prăjește într-o tigaie pe ambele părți. Se răstoarnă apoi în cratiță...

6 portii

30 minute

90 minute

Se curăță, spală și toacă toate legumele. Iar apoi, se adaugă pe rând în cratiță. Primele sunt ceapa și rădăcinoasele: morcovul, păstârnacul, țelina...

6 portii

10 minute

30 minute

Se taie cârnații rondele și se prăjesc în puțină untură sau ulei . Se scot cârnații pe o farfurie și în uleiul rămas în tigaie...

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a ne analiza traficul. Vă rugăm să decideți dacă sunteți dispus să acceptați cookie-uri de pe site-ul nostru.