40 sarmale
60 minute
3 ore
Varza se desface în foi, se spală, și dacă e nevoie, se pune într-un castron cu apă pentru că aceasta să-și reducă gustul prea sărat și acru...
24 chiftele
20 minute
30 minute
Se amestecă carnea tocată cu ceapa tocată foarte mărunt, oul și usturoiul pisat. Apoi, se adaugă condimentele și verdeața...
4 portii
10 minute
10 minute
Pentru un plus de frăgezime al cărnii, este recomandată marinarea acesteia cu 24h înainte de gătire. Astfel, pentru a găti marinada se curăță și toacă mărunt ceapa și usturoiul...
6 portii
60 minute
90 minute
Prăjim cârnații în cratiță, întorcându-i ca să se rumenească pe toate părțile. După ce cârnații s-au prăjit, se scot pe o farfurie, iar în uleiul rămas în tigaie călim ceapa...
6 portii
15 minute
90 minute
Se amestecă bine sarea și piperul împreună cu toate condimentele. Apoi, se freacă bine cotletul pe toată suprafața cu toate condimentele pregătite...
6 portii
15 minute
60 minute
Se taie pieptul de porc în felii de 1cm grosime și se prăjește într-o tigaie pe ambele părți. Se răstoarnă apoi în cratiță...
6 portii
30 minute
90 minute
Se curăță, spală și toacă toate legumele. Iar apoi, se adaugă pe rând în cratiță. Primele sunt ceapa și rădăcinoasele: morcovul, păstârnacul, țelina...
6 portii
10 minute
30 minute
Se taie cârnații rondele și se prăjesc în puțină untură sau ulei . Se scot cârnații pe o farfurie și în uleiul rămas în tigaie...