Să dăm porcului ce-i al porcului!

Carnea de porc. Gustoasă. Cu grăsime cât trebuie. Nelipsită de la orice masă care se respectă. Ce ar fi bucătăria românească fără carnea de porc? De la fripturi la sărmăluțe, de la grătare la tocănițe, carnea de porc e sarea și piperul. E timpul să ne readucem cu toții aminte de gustul adevărat de porc românesc: porcul de la Periș.

100% românesc

Ca să fie carnea cum trebuie, un porc trebuie crescut cum trebuie. Cu pricepere și respect, nu pe grabă și la bandă. Așa este crescut porcul la Periș, de peste 50 de ani, în fermele românești din zonă: mănâncă sănătos, crește în voia lui, iar când este tăiat, este tăiat ca să fie bun la gust, nu doar să-ți ia ochii. De la cap la coadă, porcul de la Periș este 100% românesc. Și se mândrește cu asta.

Respect pentru prospețime!

Ne place ca totul să fie aproape și să lucrăm cu oameni pe care îi putem privi în ochi. De la ferme la Abatorul Periș, și de la Abatorul Periș la rafturile magazinelor, distanțele sunt scurte.

De exemplu, un porc care a fost tăiat ieri, este în dimineața zilei următoare pe rafturile magazinelor din București. Pentru că vine de la doar 40 de kilometri. Mai proaspăt de atât l-ai avea doar dacă ar fi porcul tău din curte.

Gustul autentic Periș.

Se spune că porcul Periș se cunoaște după gust. Gustul inconfundabil de porc proaspăt, fraged și suculent. Gustul care merge perfect și în cratiță, și pe grătar, și într-un wok chiar. Gustul de porc adevărat. Care adună în el muncă, tradiție, pricepere și, mai ales, pasiune pentru carnea de porc.

Abatorul Periș este cea mai mare și mai modernă unitate de procesare a cărnii de porc din sudul României și a doua din țară. Avem o capacitate de abatorizare de peste 500.000 de capete porc pe an. Din 2015 și până în prezent am realizat investiții de peste 20 de milioane de euro pentru a moderniza și retehnologiza abatorul. Avem 525 de angajați, operăm o rețea de 24 de magazine proprii, iar în decursul celor 6 ani de la înființare am colaborat și colaborăm cu 160 de fermieri, crescători de porc din România și derulăm parteneriate cu cele mai mari lanțuri comerciale din țară.

  • Prospețime - livrăm zilnic ceea ce tranșăm la abator
  • Calitate - abator modern, ce respectă cele mai înalte standarde, certificat high-level IFS
  • Gust - folosim porc românesc cu gustul cunoscut și apreciat de români și rețete testate pe consumatori pentru produsele procesate
  • Trasabilitate - urmărim cu precizie proveniența fiecărui lot
  • Vizilitate la raft
  • Notorietate - ridicată pe zona de sud a României

ABATORUL PERIȘ

Niculești, Dâmbovița.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a ne analiza traficul. Vă rugăm să decideți dacă sunteți dispus să acceptați cookie-uri de pe site-ul nostru.