


NĂSCUT LA FERMĂ,ȘTII CE A MÂNCAT,NU ZBOARĂ
nu în laborator.,știi ce-o să mănânci.,vine de la 40km.

Prospețime
Porc 100% românesc
Purcelușii se nasc și cresc până la vârsta de șase săptămâni în ferma de reproducție. Sunt de familie bună: mamele sunt din rasele Landrace și Yorkshire, tații sunt din rasa Duroc.
Toți purceii și porcii maturi mănâncă tare bine. Sunt hrăniți cu hrană uscată, cu cereale de cea mai bună calitate, crescute și recoltate de pe terenurile agricole din sud-estul însorit al României. Gustul inconfundabil al cărnii de porc românesc poartă în el aroma cerealelor românești.
Când împlinesc 6 săptămâni, purceii sunt trimiși la ferma de îngrășare, ca să se facă mari. Aici, sunt hrăniți tot cu cereale locale, de calitate. Ferma de îngrășare asigură cele mai înalte standarde românești și europene de biosecuritate și de bunăstare pentru animale. Când ating greutatea optimă de 100-110 kilograme, porcii pleacă spre Abatorul Periș.
În Abatorul Periș, aflat în comuna Niculești, chiar la granița dintre județele Dâmbovița și Ilfov, sunt respectate cu mare grijă cele mai înalte standarde de igienă și calitate. Aici, carnea de porc este tranșată și ambalată în caserole, pentru ca produsele să poată pleca proaspete, în fiecare dimineață, către rafturile magazinelor.
Dis de dimineață, în fiecare zi, mașinile cu carne de porc pleacă de la Abatorul Periș către magazine, pentru a duce produse de cea mai bună calitate, făcute în România, proaspete și foarte gustoase!