Header-1 Header-01-mobile

Nascut la ferma,

nu in laborator.

100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Header-2 Header-02-mobile

Stii ce-a mancat,

stii ce-o sa mananci.

100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Header-4 Header-04-mobile

Nu zboara,

vine de la 40 km.

100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Varza cu piept de porc

Porții

6 portii

Timp de preparare

15 minute

Timp de gătire

60 minute

Mod de preparare

Varza-cu-piept-de-porc-mare-1

Pasul 1: Pregatirea verzei

Se indeparteaza frunzele exterioare ale verzei, apoi se spala si i se scot cotoarele. Dupa ce o scurgem de apa, se toaca marunt, se freaca cu sare si se lasa intr-un castron sa se patrunda.

 

Pasul 2: Prepararea

Se taie pieptul de porc in felii de 1cm grosime si se prajeste intr-o tigaie pe ambele parti. Se rastoarna apoi in cratita, adaugand o jumatate de cescuta de apa si ceapa tocata marunt si se lasa 15 minute sa se inabuseasca. Apoi, se adauga varza si se amesteca continuu (daca nu folositi un vas ceramic) la foc mic, timp de 30 de minute.

 

Pasul 3: Coacerea

Se adauga condimentele si se lasa in cuptor 30 de minute la 180 de grade, in cuptorul deja incins. Cand e gata, se adauga mararul tocat marunt.

 

Se serveste cu mamaliguta calda. Peris va ureaza pofta buna!