Header-1 Header-01-mobile

Nascut la ferma,

nu in laborator.

100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Header-2 Header-02-mobile

Stii ce-a mancat,

stii ce-o sa mananci.

100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Header-4 Header-04-mobile

Nu zboara,

vine de la 40 km.

100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Tochitura

Porții

6 portii

Timp de preparare

10 minute

Timp de gătire

30 minute

Mod de preparare

Tochitura-mare-1

Pasul 1: Pregatirea carnii

Se taie carnatii rondele si se prajesc in putina untura sau ulei . Se scot carnatii pe o farfurie si in uleiul ramas in tigaie adaugam o jumatate de ceasca de apa si inabusim pulpa, ceafa si inima taiate cubulete. Cand acestea s-au rumenit, se adauga rinichii si ficatul cubulete. Dupa 10 minute se stinge cu vin, se adauga carnatii prajiti, usturoiul, o ceasca de apa, foile de dafin si sare, piper, cimbru dupa gust.

 

Pasul 2: Fierberea

Tochitura se fierbe la foc mic timp de 30 de minute si se mai amesteca din cand in cand.

 

Se serveste cu mamaliga si oua ochiuri. Peris va ureaza pofta buna!