Header-1 Header-01-mobile

Nascut la ferma,

nu in laborator.

100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Header-2 Header-02-mobile

Stii ce-a mancat,

stii ce-o sa mananci.

100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Header-4 Header-04-mobile

Nu zboara,

vine de la 40 km.

100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Iahnie de fasole cu carnati

Porții

6 portii

Timp de preparare

60 minute

Timp de gătire

90 minute

Mod de preparare

Iahnie-2-mare

Pasul 1: Fierberea fasolei

Cu o seara inainte de prepararea retetei, fasolea se alege, se spala bine si se pune intr-un castron cu apa la inmuiat. A doua zi, aceasta se fierbe in 4 ape pentru a fi tolerata de stomac in momentul consumului. Se da apa in clocot de fiecare data, se arunca si se inlocuieste din nou cu apa fierbinte. Dupa a patra apa schimbata, fasolea se scurge si se pune intr-un bol.

 

Pasul 2: Preparare
Prajim carnatii in cratita, intorcandu-i ca sa se rumeneasca pe toate partile. Dupa ce carnatii s-au prajit, se scot pe o farfurie, iar in uleiul ramas in tigaie calim ceapa. Cand ceapa este calita adaugam bulionul de rosii, o jumatate de cana de apa, sarea si boabele de fasole fiarta. Se pun in cratita si carnatii, piperul, frunzele de dafin si cimbrul, iar mancarea e gata de fierbere.

 

Pasul 3: Fierberea
Fierbeti pe aragaz timp de 30 de minute la foc mic sau bagati la cuptor la 180 de grade.

 

Peris va ureaza pofta buna!