Header-1 Header-01-mobile

Nascut la ferma,

nu in laborator.

100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Header-2 Header-02-mobile

Stii ce-a mancat,

stii ce-o sa mananci.

100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Header-4 Header-04-mobile

Nu zboara,

vine de la 40 km.

100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Bors de porc

Porții

6 portii

Timp de preparare

30 minute

Timp de gătire

90 minute

Mod de preparare

Bors-de-porc-mare-2

Pasul 1: Fierberea oaselor

Oasele se taie in bucati mici si se pun la fiert intr-o oala mare (cel putin de 5l) cu apa rece. Se lasa la fiert pentru aproximativ 40 de minute (pana iese spuma), se curata de spuma si daca mai e nevoie, se completeaza cu apa.

 

Pasul 2: Prepararea

Se curata, spala si toaca toate legumele. Iar apoi, se adauga pe rand in cratita. Primele sunt ceapa si radacinoasele:  morcovul, pastarnacul, telina. Dupa ce morcovul a fiert (in cele mai multe cazuri fierbe dupa un sfert de ora) se adauga ardeii si cartofii. Cand cartofii sunt aproape fierti, se pun bulionul, mazarea, fasolea si sarea.

 

Dupa inca un sfert de ora, se adauga borsul clocotit in prealabil. Dupa ce ciorba a ajuns in punctul de fierbere cu borsul adaugat, aceasta este gata.

 

Peris va ureaza pofta buna!