100% romanesc

fara conservanti

proaspat

natural

Rețete

Sarmale traditionale de porc in foi de varza acra
sarmale-mic-v2

Sfatul Peris pentru tipul de carne folosita: daca va doriti sarmale mai slabe, alegeti pulpa; iar daca sunteti fanii sarmalelor suculente alegeti piept de porc.   Pasul 1: Pregatirea verzei Varza se desface in foi,...

Vezi rețeta
sarmale-mic-v2

Sfatul Peris pentru tipul de carne folosita: daca va doriti sarmale mai slabe, alegeti pulpa; iar daca sunteti fanii sarmalelor suculente alegeti piept de porc.   Pasul 1: Pregatirea verzei Varza se desface in foi,...

Vezi rețeta

Rețete

Chiftele
small-chiftelute-de-vinete-la-cuptor-mic

Sfatul Peris pentru tipul de carne folosita: alegeti pulpa de porc sau carne de lucru.   Pasul 1: Prepararea compozitiei Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata foarte marunt, oul si usturoiul pisat. Apoi, se...

Vezi rețeta
small-chiftelute-de-vinete-la-cuptor-mic

Sfatul Peris pentru tipul de carne folosita: alegeti pulpa de porc sau carne de lucru.   Pasul 1: Prepararea compozitiei Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata foarte marunt, oul si usturoiul pisat. Apoi, se...

Vezi rețeta

Rețete

Ceafa la gratar
ceafa-de-porc--mic-1

Sfaturi Peris: Nu bateti carnea! Ii veti distruge fibrele. Daca nu luati carne deja feliata, taiati felii cu grosimea de 2 cm. Intoarceti carnea o singura data pe gratar.   Pasul 1: Marinarea Pentru un...

Vezi rețeta
ceafa-de-porc--mic-1

Sfaturi Peris: Nu bateti carnea! Ii veti distruge fibrele. Daca nu luati carne deja feliata, taiati felii cu grosimea de 2 cm. Intoarceti carnea o singura data pe gratar.   Pasul 1: Marinarea Pentru un...

Vezi rețeta

Rețete

Iahnie de fasole cu carnati
Iahnie-2-mic

Pasul 1: Fierberea fasolei Cu o seara inainte de prepararea retetei, fasolea se alege, se spala bine si se pune intr-un castron cu apa la inmuiat. A doua zi, aceasta se fierbe in 4 ape...

Vezi rețeta
Iahnie-2-mic

Pasul 1: Fierberea fasolei Cu o seara inainte de prepararea retetei, fasolea se alege, se spala bine si se pune intr-un castron cu apa la inmuiat. A doua zi, aceasta se fierbe in 4 ape...

Vezi rețeta

Rețete

Friptura de cotlet cu sos de ceapa
Friptura-de-cotlet-mic

Pasul 1: Marinarea Se amesteca bine sarea si piperul impreuna cu toate condimentele. Apoi, se freaca bine cotletul pe toata suprafata cu toate condimentele pregatite, se pune intr-o punga de plastic, se inchide bine si...

Vezi rețeta
Friptura-de-cotlet-mic

Pasul 1: Marinarea Se amesteca bine sarea si piperul impreuna cu toate condimentele. Apoi, se freaca bine cotletul pe toata suprafata cu toate condimentele pregatite, se pune intr-o punga de plastic, se inchide bine si...

Vezi rețeta

Rețete

Varza cu piept de porc
Varza-cu-piept-de-porc-mic-1

Pasul 1: Pregatirea verzei Se indeparteaza frunzele exterioare ale verzei, apoi se spala si i se scot cotoarele. Dupa ce o scurgem de apa, se toaca marunt, se freaca cu sare si se lasa intr-un...

Vezi rețeta
Varza-cu-piept-de-porc-mic-1

Pasul 1: Pregatirea verzei Se indeparteaza frunzele exterioare ale verzei, apoi se spala si i se scot cotoarele. Dupa ce o scurgem de apa, se toaca marunt, se freaca cu sare si se lasa intr-un...

Vezi rețeta

Rețete

Bors de porc
Bors-de-porc-mic-2

Pasul 1: Fierberea oaselor Oasele se taie in bucati mici si se pun la fiert intr-o oala mare (cel putin de 5l) cu apa rece. Se lasa la fiert pentru aproximativ 40 de minute (pana...

Vezi rețeta
Bors-de-porc-mic-2

Pasul 1: Fierberea oaselor Oasele se taie in bucati mici si se pun la fiert intr-o oala mare (cel putin de 5l) cu apa rece. Se lasa la fiert pentru aproximativ 40 de minute (pana...

Vezi rețeta

Rețete

Tochitura
Tochitura-mic-1

Pasul 1: Pregatirea carnii Se taie carnatii rondele si se prajesc in putina untura sau ulei . Se scot carnatii pe o farfurie si in uleiul ramas in tigaie adaugam o jumatate de ceasca de...

Vezi rețeta
Tochitura-mic-1

Pasul 1: Pregatirea carnii Se taie carnatii rondele si se prajesc in putina untura sau ulei . Se scot carnatii pe o farfurie si in uleiul ramas in tigaie adaugam o jumatate de ceasca de...

Vezi rețeta