Comunicare / Media / Online
 
Revista Sport Revolution - sectia Polo - CSA Steaua

Periş devine sponsorul principal al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti – secţia Polo!
Singurul producator roman de mezeluri 100% naturale, Peris, recunoaste si sustine performanta. In spatele muncii neobosite pentru atingerea succesului, precum si al mentalitatii de invingator se afla intotdeauna hrana sanatoasa, naturala, echilibrata. [...]
citeste mai mult

Meniu international la "Sunday Grilling" - 19 mai 2013
Duminica 19 mai 2013, la orele 13:00, in str. Maica Alexandra nr. 5, la show-room-ul companiei CampingGrill.ro, va voi oferi povesti culinare si bucate gustoase, gatite pe gratarele Ascona 570MX [...]
citeste mai mult

Peris, un brand in expansiune atat in retail, cat si in industria carnii
Cu o vechime de aproximativ 18 ani in consultanta financiara si financiar-contabila, Grupul REINVENT a intrezarit oportunitatile dezvoltarii unui brand 100% romanesc in industria carnii de porc [...]
citeste mai mult

Grill Champions Tour deschide sezonul de grilling cu “American Barbecue Show” intr-un decor de vis, la Palatul Ghika in Bucuresti
Sambata 27 Aprilie, Camillo Tomanek si Marco Greulich isi indeplinesc visul de a pregati pentru prima data in Romania un meniu tipic american in gradina interioara a Palatului Ghika. Pentru a treia oara in Bucuresti[...]
citeste mai mult

De la grija pentru natural catre grija pentru natura
Brandul Peris respecta standardele calitatii si doreste sa puna pe masa romanilor produse din carne 100% naturale, fara MDM-uri, E-uri nocive si coloranti de care suntem tot mai asaltati. Insa adevarata misiune a noastra, a tuturor, ar trebui sa fie una si mai inalta: protejarea mediului inconjurator [...]
citeste mai mult

Nu e pacaleala de 1 Aprilie!
Anul acesta, marca Periș marchează ziua de 1 Aprilie cu o ofertă cât se poate de serioasă: 50% reducere la toate produsele din carne din cele două magazine:Magazinul Periș situat în Șoseaua Nicolae Titulescu nr 155 și Magazinul Krut situat în str. Intrarea Panificației, nr 6 (în apropiere de Piața Gorjului). Vezi tot articolul.
citeste mai mult

Oferta de 1 aprilie: Carne de peris la jumatate de pret
Cum ar trebui sa incep acest articol? Cu faptul ca in super si hyper-marketuri gasim reduceri la absolut orice, mai putin la carne? Cu faptul ca 1 aprilie este o zi pe care multi o evita pentru a face promotii (De teama sa nu fie luati in ras)? Cu faptul ca am fost la un eveniment organizat de cei [...]
citeste mai mult

50% REDUCERE de 1 Aprilie
Produsele Peris se adreseaza consumatorului informat, cu necesitati distincte si nu doar de baza in ceea ce priveste alimentatia. Vorbim despre un consumator interesat de calitate si sanatate, de experienţa gustului si cunoasterea provenientei hranei. Peris constituie o emblema sinonima cu performanta in cresterea porcinelor. Vezi tot articolul
citeste mai mult

Primul seminar Learning by Burning: Mediterranean Grill
Curs interactiv, aromat, cu degustare de vin si produse de Peris! Grill Society in parteneriat cu Peris organizeaza primul seminar Learning by Burning. Vrei sa ramai placut surprins de ce poti realiza chiar tu cu putina indrumare, dar mai ales mult entuziasm? [...]
citeste mai mult

Magazinul PERIS – 1 an de savoare! FOTO!
Bucatarescu s-a numarat printre cei care au sarbatorit un an de cand s-a lansat primul magazin cu produse din carne de porc de PERIS, in Bucuresti, pe Bd. Nicolae Titulescu, nr. 155. (Intre timp, a aparut si un al doilea magazin la intersectia Lujerului!) La aniversare, au gatit cunoscutii Dexter si D’Artagnan, care au infiintat si restaurantul Autograph. Cei doi – care, impreuna cu Bucatarescu, vor sustine recitaluri culinare si la Ora Pamantului, pe 23 martie – au folosit exclusiv carne din porc si [...]
citeste mai mult

Cum am invatat eu tainele degustarii vinului
Aseara, la invitatia amicului Sorin Costache, am fost la o superba degustare de vin din podgoriile Dealu Mare si unde am fost initiat in tainele degustarii lichidului lui Bachus de un sommelier (un specialist in toate aspectele pe care le are un vin cum ar fi aroma). Asadar am invatat ca prima data paharul de vin se tine de picior (ca nu cumva sa incalzim lichidul) ca mai apoi sa il testam vizual pentru a vedea culoarea lui (de preferat in lumina sau pe un fundal [...]
citeste mai mult

Porc si vin
Acest articol trebuia scris de vreo 2 zile. Nu vreau sa ma scuz in vreun fel, promit doar ca data viitoare sa scriu mai repede despre eveniment (altfel ajung precum cei care scriu despre un eveniment dupa 1-2 saptamani, ori chiar uita de tot sa scrie). Asadar, marti seara, in jur de ora 5 jumate, am fost invitat la un eveniment “porcos”. Nu, nimic obscen, erau doar produse de porc (pe romaneste: porcarii). Erau o gramada de bloggeri invitati, iar eu cica fusesem printre primii invitati (chestie aflata #pesurse). Evenimentul a fost organizat de cei de la Peris, cu celebra lor rasa [...]
citeste mai mult

Geografia este, de multe ori, doar o scuza sa nu ne uitam in jurul nostru
Astazi va povestesc despre doua locuri. Unul aproape, altul departe. Despre care nu stiam pana acum. Pentru ca am inteles din aceste doua intamplari ca, de multe ori, geografia (a se citi distanta fizica) este doar o scuza pentru a nu face ceea ce orice fiinta umana inzestrata cu unul din cele mai de pret [...]
citeste mai mult

Magazinul Peris a sarbatorit: "Un an de produse sanatoase"
Galerie foto
citeste mai mult

Peris a sarbatorit "Un an de produse sanatoase"
Ieri, la magazinul din Soseaua Nicolae Titulescu din Bucuresti, in cadru festiv a fost sarbatorit un an de la relansarea brandului si a iesirii catre marele public a produselor din carne ale SC Romsuintest Peris SA. Momentul festiv, la care au participat numerosi invitati (bloggeri: Chinezu, Marius Matache, Doru Panaitescu, Stefan Murgeanu, Stoian Ciprian, Emil Calinescu, Alexandra Blas, Radu Oncescu si le multumesc pe aceasta cale ca mi-au onorat invitatia), s-a desfasurat sub [...]
citeste mai mult

Romsuintest Peris a sarbatorit "Un an de produse sanatoase"
Ieri, la magazinul din Soseaua Nicolae Titulescu din Bucuresti, in cadru festiv a fost sarbatorit un an de la relansarea brandului si a iesirii catre marele public a produselor din carne ale SC Romsuintest Peris SA. Momentul festiv, la care au participat numerosi invitati, s-a desfasurat sub titlul generic "Un an de produse sanatoase", titlu care defineste calitatea si etalonul deosebit de ridicat [...]
citeste mai mult

Mezeluri Krut pentru bucuresteni
Grupul de firme REINVENT a inaugurat al doilea magazin de mezeluri sub brandul Krut, in urma unei investitii de 100.000 de euro. Acesta este amplasat pe strada Panificatiei, nr. 6, in apropierea Pietei Gorjului din Capitala si ocupa un spatiu de aproximativ 180 mp. Pe langa produsele [...]
citeste mai mult

Grupul de firme REINVENT deschide un nou magazin, de data asta sub brandul Krut
Grupul de firme REINVENT a deschis cel de-al doilea magazin din Capitala, de data asta sub brandul Krut, in urma unei investitii de 100.000 de euro. Magazinul este situat in strada Intrarea Panificatiei, numarul 6, langa Piata Gorjului din sectorul 6, Bucuresti. Noua unitate este [...]
citeste mai mult

Krut, al doilea magazin din Capitala deschis de Grupul de firme REINVENT
Grupul de firme REINVENT, detinut de omul de afaceri Claudiu Barbu, a deschis cel de-al doilea magazin din Capitala sub brandul Krut in urma unei investitii de 100.000 de euro. Magazinul este situat in strada Intrarea Panificatiei, numarul 6, langa Piata Gorjului din Bucuresti. Spatiul de vanzare este de aproximativ 180 mp, in timp ce numarul de SKU-uri comercializate se ridica la 600. Noua unitate este [...]
citeste mai mult

Peris, carmangerie cu dichis
Cand au inaugurat magazinul din Capitala, proprietarii abatorului de la Peris si-au dorit sa scurtcircuiteze drumul produselor pana la consumatorul final si sa creeze branduri pe masura traditiei de peste 50 de ani. „Promisiunea”, impachetata intr-un concept modern si elegant, este de a oferi clientilor doar produse 100% naturale – fara nitriti, nitrati, MDM-uri si alte E-uri nocive – si cu o concentratie mare de carne. Pana la a culege roadele investitiei, „Peris” trebuie sa educe consumatorul in a face diferenta intre produse traditionale, naturale [...]
citeste mai mult

La Peris promoveaza traditia mezelurilor romanesti 100% naturale
La inceputul anului 2012, Romsuintest Peris S.A. a lansat primul magazin de produse din carne 100% naturale din Romania. Faimos pentru pieptul si picioarele sale foarte musculoase, ''Porcul de Peris'' s-a evidentiat intotdeauna prin proportia mare de carne din masa totala, fragezimea, aspectul placut si gustul sau inconfundabil. Calitatile sale fizice se reflecta si in calitatea [...]
citeste mai mult

Dan Silviu Boerescu - "Porcul de Peris - romanesc, de calitate adevarata!"
citeste mai mult

Procesul de rebranding Peris - Interviu Cristina Norocel
Brandul Peris are o traditie de aproape 50 de ani in cresterea porcinelor si comercializarea produselor din carne, insa de curand brandul a inceput un proces de rebranding, proces evidentiat si printr-un nou concept de magazin de desfacere a produselor. Despre acestea, precum si despre tipologia consumatorilor brandului, tipuri de produse comercializate si campanii de [...]
citeste mai mult

Peris, un altfel de magazin in peisajul autohton
Primul magazin din reteaua Peris a fost inaugurat la inceputul anului 2012 si este amplasat in Bucuresti, pe Soseaua Nicolae Titulescu nr. 155. Magazinul ofera clientilor produse 100% naturale, fara nitriti, nitrati, MDM-uri si E-uri nocive. Magazinul Peris comercializeaza produsele din carne de porc Peris, produse ce provin de la ferma de porci de [...]
citeste mai mult

Castigatorii Tombolei 1 Mai savuros de la Magazinele Peris
Dupa cum anuntam, in cadrul Magazinului nostru Peris din Bd. Titulescu, a avut loc Tombola 1 Mai Savuros! In perioada 6-26 Aprilie s-au colectat taloane de la participanti, indiferent daca acestia au cumparat anterior produse Peris, sau nu. Extragerea s-a facut in data de 27 aprilie in incinta magazinului Peris de catre un client ales [...]
citeste mai mult

Porcul de Peris - vedeta la Targul International de Vinuri Goodwine
BUCATARESCU colaboreaza din nou cu Romsuintest Peris SA cu ocazia unei noi editii a Targului Good Wine, care a avut loc weekendul trecut la Hotel Pullman. Bucatarescu a sustinut un cooking show folosind carne de Peris, in cadrul caruia a prezentat doua retete diferite – muschiulet de porc marinat in vin si invelit in jamon [...]
citeste mai mult