Despre noi / Gustul cunoscut
 
Cercetarea si tehnologia de procesare, realizate exclusiv de personal calificat din tara noastra, se reflecta in continutul extrem de scazut de conservanti sau adaosuri si in gustul deosebit, natural al produselor din carne de porc de Peris.

In primul rand proportia de carne din masa porcului este mai mare decat la alte specii, fapt ce se poate vedea cu ochiul liber la exemplarele porcului de Peris ce au picioarele si pieptul foarte musculoase. Cei care au savurat bucatele de Peris spun despre carne ca ar fi la fel de frageda ca cea de vita. Motivul este grasimea infiltrata printre fibrele de muschi, proprietate naturala a carnii de porc, care a ajuns sa fie complet absenta la speciile moderne, create in scopuri comerciale agresive. Un alt exemplu este pastrarea continutului de apa din carne la un nivel normal, adica mult scazut fata de rasele moderne (la care specifica este carnea albicioasa, care `scade` la gatit). Insa principalul atribut ce a facut porcul de Peris apreciat de toata lumea este gustul unic, natural, al carnii si al produselor.