Comunicare / Comunicate de presa
 
Porcul de Peris si Bucatarescu parteneri in cadrul targului Goodwine

In acest weekend, la o noua editie a Targului International de Vinuri GoodWine, desfasurat in Pavilionul C1 de la Romexpo, Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu va sustine singura demonstratie culinara din cadrul evenimentului, sambata, 23 noiembrie , incepand cu ora 12.00, la standul Cramelor Halewood.

Bucatarescu va parteneria vinuri vechi romanesti, in special Feteasca Neagra, cu produse din carnea porcului de Peris: mici, fripturi si surpriza de chef - "bebelusi in pijamale" (banane "infasate" in fasii de afumatura de Peris). Este cea de-a sasea participare a lui Bucatarescu la GoodWine, el avand de fiecare data aceiasi parteneri: Porcul de Peris, vinurile de la Cramele Halewood, salatele Eisberg si sistemele de gatit Franke.

Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu este autor a 12 volume de literatura culinara si oenologica (intre care "Mancaruri de altadata", "Alfabetul mancarii sanatoase" si "Ghidul Vinurilor din Romania"), director editorial al revistelor Tabu si Bucataria pentru Toti, precum si al site-urilor bucatarescu.ro, tabu.ro si bpt.ro, realizator de televiziune ("Bucatarescu Show", "Anatomia Gustului", "Forma Maxima" etc.), primul roman membru concomitent al confreriilor international ale vinului (Ordo Equestris Vini Europae) si gastronomiei (Chaine des Rotisseurs).

In 2013, Bucatarescu a sustinut peste 20 de show-uri culinare live in Romania si in strainatate (iunie 2013, Olanda - Conventia Europeana de Barbecue "Big Green Egg"). De asemenea, Bucatarescu este MC la show-urile sustinute in Romania de campionii mondiali de barbecue - Camillo Tomanek a.k.a. Don Caruso si Marco Greulich a.k.a. Don Marco.